Hotel Boutique

De fleste rejsende har oplevet besværet ved at man har glemt at pakke essentielle ting, spildt morgenkaffen ned af den eneste skjorte, eller at finde et hul i deres sidste par sokker. Mange rejsende har oplevet, hvor svært det kan være at opspore produkter i en ordentlig kvalitet, i en ny by, og ofte er der ingen tid før man skal deltage i et vigtigt forretningsmøde eller en middag.  Meget få hoteller tilbyder muligheden for at gæsterne kan købe basics af høj kvalitet og meget forståeligt; detailhandel er ikke deres kerneforretning.

Vi gør det nemt!

Vi tilbyder høj kvalitets skjorter, sokker, undertøj, wellness-produkter etc. Ved at informere gæster om denne tjeneste ved ankomsten, sparer det dem ikke blot tid og besvær – det giver også hotellet en unik mulighed for at tjene ekstra, og samtidig tilbyde sine gæster en stor tjeneste.

Denne webshop er opstået som en forlængelse af vores Hotel Boutique koncept. Her ser du en del af vores store udvalg, og har du ikke travlt, så kan du bestille dine varer her.

Pt. samarbejder vi bl.a. med Tivoli Hotel, Admiral Hotel samt 71 Nyhavn. Du kan læse mere om konceptet her!